A fotózás kültéri helyszínen történik előzetes egyeztetés után. Amennyiben van kedvenc helyed, a fotózást kérésed szerint oda is tudjuk szervezni. 


Baba-, gyermek- és családi fotózásnál kérlek mindig vegyétek figyelembe, hogy a legkisebb családtagnak mi az az időhossz ami nem jelent számára problémát. Felesleges a nagyobb csomagot választani, ahol akár 2 órán keresztül is tart a fotózás, ha az átadott képek felén a picurkák sírnak. Babafotózás az otthonotokban zajlik, ahol nem kell kizökkentenünk kis fotóalanyunkat a megszokott közegéből.


A fotózás saját ruhában és sminkkel történik, de természetesen előzetesen mindent átbeszélünk a stílusodhoz és a helyszínhez mérten.


  Retusálás nélküli fényképek nem kerülnek átadásra, így amit már megkapsz, mind átesik néhány alapvető korrigáláson. A fényképek elkészítési ideje általában 1 hét, nagyobb csomagnál 1,5 hét. Esküvő fotózásnál ez 1-1,5 hónap. A fotózás alkalmával fotókat szintén nem adok át, hiszen „ Jó munkához idő kell” így minden képed gondos odafigyeléssel lesz elkészítve. 


 


Petra Petrovszki Photo